Mariatta Silvonen

Coaching Stresshantering Intuitiv medial vägledning

Stresshantering ger balans och glädje i livet


Denna stresshantering kompletterar den tradionella sjukvården i arbetet med att hjälpa människor bibehålla en hälsosam och balanserad vardag. När livet snurrar på för fort under en allt för lång tid utan att du  drar i handbromsen blir följden att stressen sätter djupa spår i ditt liv. Du får  sömn-, koncentrations- och hälsoproblem.  Känslan av att vara avskärmad och orkeslös är tydliga stresssymtom. Rädslan att inte klara av livet som innan kan ge upphov till tankar som väcker känslor som uppgivenhet och maktlöshet.      Något som jag har egen erfarenhet av.

2016-2017 var jag sjukskriven med stressyndrom och utmattningsdepression. Detta,  tillsammans med mina kunskaper som utbildad Stresspedagog,   gav mig en  stor insikt i vad stressrelaterad sjukdom  gör med våra liv. När jag 2017 drabbades av en stroke (propp i hjärnan)  blev jag ännu mer  engagerad i att nå ut till den stora grupp av sjukskriva  människor som är sjuka av stress eller befinner sig i riskzonen, det vill säga duktiga, drivna, hängivna, engagerade och omtänksamma människor som du  och jag som inte lyssnar till våra kroppar och de signaler den sänder till oss. Dessa signaler är värk, trötthet, oro, ångest,   dålig sömn, dålig aptit, magproblem bara för att nämna några av de vanligaste symptomerna på stress som gått för långt. 


Det  finns hjälp att få och du kan hitta  balansen och glädjen igen.

Varmt välkommen att höra av dig . Du når mig på email  kontakt@asilvonen.se.

Jag önskar dig allt gott!  Mariatta


STRESSHANTERING

3 månaders program,

för privatpersoner.

Bokning:

kontakt@asilvonen.se


STRESSHANTERING

3-6 månaders program,

för grupper och företag.

Bokning:

kontakt@asilvonen.se

Sover du dåligt på natten? Känner du oro? Har du svårt att planera och strukturera dagen? Känner du dig utmattad?


Genom ett inledande samtal gör jag en första bedömning för att se var du befinner dig i ditt stressymtom. Detta för att du ska få rätt stöd och hjälp. Därefter ger jag dig stöd, kunskap, verkyg och råd hur du ska gå tillväga för att hitta balansen igen. Du får bl.a göra avslappningsövningar för att hitta lugn och harmoni. Här finns inga krav eller måsten att prestera. Du tar det i din takt - ett steg i taget.

golden wheat field and sunny day
blue sky and sun
Wheat field

Några ord från deltagarna i  Stödgruppen Ett Steg i Taget 2016-2017"Har bara positivt att säga om Ett Steg i Taget. Har varit ett enormt stöd i min rehabiliteringsprocess.""Sen jag började Ett Steg i Taget känns tillvaron lättare, man har någon/några att tala med som är i samma situation. Mariatta har hittat en alldeles perfekt lösning för oss som drabbats (min notering Utmattnings-syndrom)."


STRESSHANTERING

60 minuter sessioner via telefon, skype eller personligt möte,

för privatpersoner.

Bokning:

kontakt@asilvonen.se