Mariatta Silvonen

Coaching Stresshantering Intuitiv medial vägledning

Vägledning för livet - Intuitiv Medial vägledning 

EN GÅVA & FÖRMÅGA

Förutom mina traditionella utbildningar har jag en medfödd medial intuitiv förmåga. Det vill säga att jag upplever mer än våra mänskliga ögon ser. Detta är ett förenklat sätt att förklara hur det fungerar att arbeta som Intuitivt Medium. Jag får information via olika energier. Dessa kanaliserar jag till svar på dina frågor om livet.    

Jag är diplomerad Healer och  Regressionsterapeut och har arbetat som  Inuitiv Medial Vägledare i  många år.

De energier och frekvenser jag uppfattar har alla människor tillgång till men inte alla kan uppfattar dem på daglig basis. Dessa frekvenser ger mig information om det som finns på ett själsligt plan. Denna information förmedlar jag vidare till dig. Detta ger dig en inblick i din inre styrka, en inneboende styrka som vi alla bär på men som glöms bort i våra stressiga liv. 


På senare tid har detta sätt att hjälpa människor fått  mer uppmärksamhet i medierna. Detta har lett till att de så kallade alternativa  metoderna har accepterats mer och  nått ut till en bredare  publik.


Genom Intuitiv medial vägledning har klienter fått ett större lugn, en tro och tillit till sig själv och omvärlden. De har utvecklats, lärt känna sig själva på ett djupare plan och fått kraft att genomföra sina livsförbättringar. De har fått svar på frågor som berör livets djupaste menig - livsvägar, livsuppgifter och själsliga kunskaper.


Upptäck mer av livet!   Mariatta


Life Purpose Oracle Cards av Doreen Virtue

Hitta inspirationen! 

BOKA EN VÄGLEDNING I DAG

Fyll i dina uppgifter nedan och tryck på 'Skicka' så återkommer jag till dig för tidsbokning.


Intuitiv Medial Vägledning med Orakelkort via telefon,

60 minuter 600:- 30 minuter 350:-

Vägledning med Orakelkort som förmedlar budskap om ditt liv där du kan ställa frågor kring bl.a kärlek, relationer, arbete och bostad.Intuitiv Medial Vägledning med dina andliga guider, änglar och nära & kära från andra sidan,  personlig session i Trelleborg eller via telefon,

60 minuter 700:- 30 minuter 400:-

Information, inspiration och budskap från dina skyddsänglar, andliga guider och nära & kära på andra sidan.