Stresshantering

a'Silvonen

Stresshantering Coaching Personlig Utveckling

Stresshantering

För ett liv med balans och glädje

 

 

 

 

 

a`Silvonen Stresshantering komletterar den tradionella sjukvården i arbetet med att hjälpa människor bibehålla en hälsosam och balanserad vardag. När livet snurrar på för fort under en allt för lång tid utan att du drar i handbromsen blir följden att stressen sätter djupa spår i ditt liv. Du får sömn-, koncentrations- och hälsoproblem. Känslan av att vara avskärmad och orkeslös är tydliga stresssymtom. Rädslan att inte klara av livet som innan kan ge upphov till tankar som väcker känslor som uppgivenhet och maktlöshet.

2016-2017 var jag sjukskriven med stressyndrom och utmattningsdepression. Detta tillsammans med mina kunskaper som utbildad Stresspedagog gav mig en stor insikt i vad stressrelaterad sjukdom gör med våra liv. När jag 2017 drabbades av en stroke (propp i hjärnan) blev jag ännu mer engagerad i att nå ut till den stora grupp av sjukskriva och människor som befinner sig i riskzonen, det vill säga duktiga, drivna, hängivna, engagerade och omtänksamma människor som du och jag som inte lyssnar till våra kroppar och de signaler det sänder till oss. Dessa signaler är värk, trötthet, oro, ångest, dålig sömn, dålig aptit, magproblem bara för att nämna några av de vanligaste symptomerna. Det finns hjälp att få och hitta balansen. Varmt välkommen att höra av dig . Du når mig på telefon 070-3044504 eller email kontakt@asilvonen.se

 

 

INTRESSEANMÄLAN:

Stresshantering

60 minuter sessioner via telefon, skype eller personligt möte,

enskilt.

kontakt@asilvonen.se

INTRESSEANMÄLAN:

Stresshantering

3 månaders program,

enskilt.

kontakt@asilvonen.se

INTRESSEANMÄLAN:

Stresshantering

3-6 månaders program,

grupper.

kontakt@asilvonen.se

Sover du dåligt på natten? Känner du oro? Har du svårt att planera och strukturera dagen? Känner du att du aldrig hinner med dig själv?

 

Genom ett inledande samtal gör jag en första bedömning för att se var du befinner dig i ditt stressymtom. Detta för att du ska få rätt stöd och hjälp. Därefter ger jag dig stöd, kunskap, verkyg och råd hur du ska gå tillväga för att hitta balansen igen. Du får göra avslappningsövningar för att hitta lugn och harmoni. Här finns inga krav eller måsten att prestera. Du tar det i din takt, ett steg i taget.

 

Mariatta Silvonen

Diplomerad Hälsocoach och Stresspedagog

Några ord från deltagarna i Stödgruppen Ett Steg i Taget 2016-2017

 

 

" Har bara positivt att säga om Ett Steg i Taget. Har varit ett enormt stöd i min rehabiliteringsprocess."

 

 

"Sen jag började Ett Steg i Taget känns tillvaron lättare, man har någon/några att tala med som är i samma situation. Mariatta har hittat en alldeles perfekt lösning för oss som drabbats (min notering Utmattnings-syndrom)."