Personlig Utveckling

a'Silvonen

Stresshantering Coaching Personlig Utveckling

Personlig utveckling

Tarot, Healing & Änglavägledning

Förutom mina traditionella utbildningar har jag en medfödd medial intuitiv förmåga. Det vill säga att jag upplever mer än våra mänskliga ögon ser. Detta är ett förenklat sätt att förklara hur det fungerar att arbeta som Intuitivt Medium. Jag får information via olika energier. Dessa kanaliserar jag till svar på dina frågor om livet.

Jag ger även healing som löser uppblockeringar i din kropp och som samtidigt fyller på med ny positiv energi. Jag är diplomerad Healer och Regressionsterapeut och har arbetat som Inuitivt Medium i många år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De energier och frekvenser jag uppfattar har alla människor tillgång till men inte alla kan uppfattar dem på daglig basis. Dessa frekvenser ger mig information om det som finns på ett själsligt plan. Denna information förmedlar jag vidare till dig. Detta ger dig en tro på din inre styrka, en inneboende styrka som vi alla bär på men som glöms bort i våra stressiga liv.

 

På senare tid har detta sätt att hjälpa människor fått mer uppmärksamhet i medierna. Detta har lett till att den så kallade alternativa medicinen har nått ut till en bredare publik, vilket är mycket uppskattat av mig som arbetar med detta. Du kan se människor som jobbar med detta på TV (bl.a Räddad av Änglar med änglamedium Birkan Tore) och Youtube (Colette Baron-Reid spirituellt medium m.fl).

 

De kunder som valt a´Silvonen Personlig Utveckling har fått ett större lugn, en tro och tillit till sig själva och omvärlden. De har utvecklats, lärt känna sig själva mer och fått kraft att genomföra livsförbättringar. De har fått svar på frågor som berör livets djupaste menig - Livsvägar, Livsuppgifter och själsliga kunskaper.

 

 

TIDSBOKNING:

För att boka tid lämna ett meddelande via kontaktformuläret här nedan

så kontaktar jag dig.

 

Vänliga hälsningar

Mariatta

a`Silvonen

 

 
 
 

 

 

Vägledning med Tarotkort i Trelleborg eller via telefon, 30 & 60 minuter

Klassisk vägledning med Tarotkort som förmedlar budskap om kärlek, relationer, arbete och bostad.

 

Healing för kropp & själ i Trelleborg, 90 minuter

Healing som löser upp blockeringar, ger dig mer energi och förmedlar information om din kropp & själ.

 

Medial Intuitiv Änglavägledning i Trelleborg eller via telefon, 60 minuter

Information, inspiration och budskap från dina skyddsänglar, andliga guider och nära & kära på andra sidan.

 

30 minuter 400:- 60 minuter 750:- 90 minuter 1050:-

 

 

Hitta inspirationen!

Följ a´Silvonen på Facebook

och Instagram