Intuitiv Medial vägledning - en själslig vägvisning

EN MEDFÖDD FÖRMÅGA

Förutom mina traditionella utbildningar har jag en medfödd medial intuitiv förmåga. Det vill säga att jag upplever mer än våra mänskliga ögon ser. Detta är ett förenklat sätt att förklara hur det fungerar att arbeta som Intuitivt Medium. Jag får information via olika energier. Dessa kanaliserar jag till svar på dina frågor om livet. 

Jag ger även healing som löser uppblockeringar i din kropp och som samtidigt fyller på med ny positiv energi.   Jag  är diplomerad Healer och  Regressionsterapeut och har arbetat som  Inuitiv Medial Vägledare i  många år.
De energier och frekvenser jag uppfattar har alla människor tillgång till men inte alla kan uppfattar dem på daglig basis. Dessa frekvenser ger mig information om det som finns på ett själsligt plan. Denna information förmedlar jag vidare till dig. Detta ger dig en tro på din inre styrka, en inneboende styrka som vi alla bär på men som glöms bort i våra stressiga liv. 


På senare tid har detta sätt att hjälpa människor fått  mer uppmärksamhet i medierna. Detta har lett till att de så kallade alternativa  metoderna har accepterats mer och  nått ut till en bredare  publik.


Genom Intuitiv medial vägledning har klienter fått ett större lugn, en tro och tillit till sig själv och omvärlden. De har utvecklats, lärt känna sig själva på ett djupare plan och fått kraft att genomföra sina livsförbättringar. De har fått svar på frågor som berör livets djupaste menig - livsvägar, livsuppgifter och själsliga kunskaper.


Upptäck mer av livet!   Mariatta

TIDSBOKNING:

För att boka tid lämna ett meddelande via kontaktformuläret här till höger ->

så kontaktar jag dig.

Life Purpose Oracle Cards av Doreen Virtue


Intuitiv Medial Vägledning med Orakelkort, i Trelleborg eller via telefon, 60 minuter

Livs vägledning med Orakelkort som förmedlar budskap om kärlek, relationer, arbete och bostad.Healing för kropp & själ, i Trelleborg, 60 minuter

Healing som löser upp blockeringar, ger dig mer energi och förmedlar information om din kropp & själ.Intuitiv Medial Vägledning med dina andliga guider, änglar och nära & kära från andra sidan,  i Trelleborg eller via telefon, 60 minuter

Information, inspiration och budskap från dina skyddsänglar, andliga guider och nära & kära på andra sidan.
 


 
 
 

Hitta inspirationen! 

Följ M.Silvonen på Facebook

och Instagram